Κορνιζάρισμα για Παζλ

Πολλοί επιθυμούν να κορνιζάρουν το τελειοποιημένο παζλ. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρετε. Μπορείτε να το πάτε σε κάποιο εργαστήριο για να σας το κορνιζάρουν. Για να το μεταφέρετε εκτός σπιτιού, πρέπει να είστε σίγουροι ότι είναι καλά κολλημένο και τοποθετημένο μεταξύ δύο χαρτονιών, για να αποφύγετε τις ζημιές κατά τη μεταφορά.


Σας συνιστούμε να πλαστικοποιήσετε το παζλ σε χαρτόνι μακέτας, χαρτόνι ή MDF, πριν να το κορνιζάρετε, για να το διαφυλάξετε από τη διάλυση. Άλλη δυνατότητα είναι να κολλήσετε το παζλ στο σπίτι και να βρείτε κορνίζα, η οποία έχει το κατάλληλο μέγεθος. Εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε κορνίζες για παζλ των 500, 1000, 1500 ή 2000 κομματιών.


Σε ιδανική περίπτωση, τα παζλ μπορούν να καλυφθούν με τζάμι ή με όμορφο διάφανο πλαστικό φύλλο, σε κορνίζα, καθώς η επικάλυψη θα προστατέψει το παζλ από γρατζουνιές και άλλες ζημιές. Η επικάλυψη θα εμποδίσει και τη διάλυση του παζλ. Μόλις κορνιζαριστεί, το παζλ θα φαίνεται υπέροχο για πολύ καιρό, χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.


Μπορείτε να παραγγείλετε κορνίζα για παζλ εδώ:


https://puzzle24.gr/kornizes


Χρήσιμες Σελίδες:

Ιστορία των Παζλ

Πώς να κολλήσουμε ένα παζλ

Κορνίζες για Παζλ

Συμβουλές για ευκολότερη συναρμολόγηση των παζλ

Κρέμασμα κορνίζας για παζλ