Κρέμασμα της κορνίζας με το παζλ

Το κρέμασμα οποιουδήποτε έργου τέχνης μπορεί να αποτελέσει πραγματική πρόκληση, ανάλογα με το είδος του τοίχου. Ευτυχώς, οι κορνίζες για παζλ δεν είναι πολύ βαριές, όμως θα πρέπει να λάβετε υπόψη και το βάρος του ίδιου του παζλ.

Με μερικά εργαλεία, που όλοι έχουμε στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να κρεμάσετε το παζλ μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Αν αφιερώσετε τον απαραίτητο χρόνο, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως η κορνίζα πέσει από τον τοίχο.


Οδηγίες:
1) Με τη χρήση του μέτρου, σημαδέψετε με μολύβι 150 εκατοστά από το πάτωμα.
2) Μετρήστε το ύψος της κορνίζας και διαιρέστε τον αριθμό στα 2. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αριθμό, για να σημαδέψετε πάνω από το προηγούμενο σημάδι που κάνατε.
3) Μετρήστε την απόσταση μεταξύ της κορυφής της κορνίζας και του κέντρου του σχοινιού για κρέμασμα, ενώ το σχοινί θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένο προς το πάνω μέρος της κορνίζας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αριθμό, για να μετρήσετε κάτω από το σημάδι και κάντε ακόμα ένα με το μολύβι σας.
4) Τοποθετήσετε σε μια ευθεία το κάτω μέρος του κρέμαστρου για την κορνίζα με το δεύτερο σημάδια και με προσοχή, κάντε τρύπα στο σημείο με καρφί και το σφυρί σας. Αν το καρφί δεν μπαίνει εύκολα στον τοίχο, χρησιμοποιήστε πρόκα.
5) Για να τοποθετήσετε την πρόκατα, κάντε μια μικρή τρύπα με ένα μικρό τρυπάνι. Επιλέξτε μια μύτη που είναι ένα μέγεθος μικρότερη από την πρόκα σας.
6) Καρφώστε στον τοίχο με το σφυρί και βιδώστε ελαφρά με ένα κατσαβίδι.
7) Κρεμάστε την κορνίζα σας με το κρέμαστρο του πίνακα και ευθυγραμμίστε με τη βοήθεια ενός αλφαδιού. 


Χρήσιμες Σελίδες:

Ιστορία των Παζλ

Πώς να κολλήσουμε ένα παζλ

Κορνίζες για Παζλ

Συμβουλές για ευκολότερη συναρμολόγηση των παζλ

Κρέμασμα κορνίζας για παζλ